gardinbussen
 • Velkommen
    • Stofgardiner

     stofgardiner

     Plissegardiner

     plissegardiner silkeborg

     Lamelgardiner

     lamelgardiner

     Persienner

     persienner

     Rullegardiner

     rullegardiner

     DUO gardiner

     duo gardiner

     Markiser

     markise

     Puder og hynder

     puder og hynder
 • Nybygger
 • Inspiration
 • Kontakt

Silkeborgs bedste gardin service

Vi bestræber os på at kunne levere den bedst mulige service til vores kunder. Det at investere i nye gardiner, er en vigtig process. Der er mange hensyn, der bør tages, og en del beslutninger hertil. Uden den rette viden og erfaring, kan det virke meget uoverskueligt, at stå med selv. Derfor er vi ikke bange for at tage hånd om hele processen, og hjælpe med alt fra opmåling i Silkeborg til jeres materialevalg.

Plissegardiner efter mål 

Denne type gardiner er et godt valg til mange forskellige typer vinduer. Rent praktisk fungerer de også godt i hverdagen, hvor behovet for at afskærme kan variere meget i løbet af en dag. Denne kan både være fordi solen rykker sig, men også fordi man kan have behov for mere privatliv, når der for eksempel går mange forbi midt på dagen. Vi tilbyder plissegardiner i flere varianter i forhold til måde farver, kvalitet og modeller, alt efter dine behov. Du kan eksempelvis få både lette- og mørklægningsgardiner i alle farver – selv de lyse kan laves i en kvalitet hvor lyset holdes ude. Vores lux skinne kommer uden de små hjul, men ellers ofte ser i plissegardiner – hermed slipper i for at betjene dem.

Rådgivning til valg af gardiner

Hus Carlin Gardiner er vi eksperter, når det kommer til at træffe skræddersyede valg. Når det kommer til gardiner er der nemlig meget sjældent en ‘one size fits all’ løsning. Hvert eneste hjem og vindue er unikt, så det er vigtigt at tage højde for de enkelte opgaver. Det er her vi kommer ind i billedet: med rådgivning hjemme ved dig i Silkeborg er du i trygge hænder. Vi sørger for at det hele spiller sammen, så dine gardiner kommer til at passe perfekt ind i jeres behov, ønsker og stil i hjemmet. 

Book et gratis besøg

Det er gratis og uforpligtende og vi kører i hele landet

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at aftale et konkret tidspunkt.

🥇 Vidste du at vi har prisgaranti?

Hos Carlin Gardiner garanterer vi den bedste pris. Derudover tilbyder vi gratis opmåling og rådgivning i forbindelse med dine valg af gardiner. Det er din sikkerhed for at du får det absolut bedste produkt til prisen!

Giv os en chance, book vores gardinbus via formularen herunder, så ringer vi dig op. Du bliver ikke skuffet.

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at aftale et konkret tidspunkt.

Book et gratis besøg af gardinbussen

Udfyld formularen, og få besøg af gardinbussen.

Det er gratis og uforpligtende og vi kører i hele landet

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at aftale et konkret tidspunkt.