gardinbussen
 • Velkommen
    • Stofgardiner

     stofgardiner

     Plissegardiner

     plissegardiner silkeborg

     Lamelgardiner

     lamelgardiner

     Persienner

     persienner

     Rullegardiner

     rullegardiner

     DUO gardiner

     duo gardiner

     Markiser

     markise

     Puder og hynder

     puder og hynder
 • Nybygger
 • Inspiration
 • Kontakt

Professionel hjælp til gardiner i Odense

Selvom man måske kan tænke, at det der med at anskaffe sig nye gardiner er nemt, så er det ikke altid tilfældet. Når man skal ud og investere i nye gardiner, er det vigtigt at gøre det rigtigt til at starte med, så I ikke er nødt til at udskifte dem igen senere hen. 

Gardiner skal nemlig ikke bare være flotte at se på og passe ind i indretningen – de skal også være funktionsdygtige og i god kvalitet, så de holder længe. Alt dette kan en professionel indenfor gardinfaget hjælpe dig med.

Vælg gardiner der passer til dine behov

Har du overvejet, hvad det egentlig er, dine gardiner skal kunne? Først og fremmest bør du sætte dig ind kvaliteten på materialet. Her behøver høj kvalitet ikke nødvendigvis betyde høje priser også: vi tilbyder stabile og flotte materialer til gode priser. 

Dernæst bør du overveje hvor meget lysindfald, du ønsker i rummet. I soveværelset har mange glæde af at vælge 100% mørklægning, mens stuegardinerne gerne på afskærme men stadig give lys. Du bør også overveje selve funktionaliteten  af gardinerne, i forhold til hvor lette de er at betjene. Vi tilbyder gardiner med og uden el i Odense. 

Materialevalget er vigtigt

Når du får besøg af gardinbussen i Odense, har vi altid materialeprøver med. Dette skyldtes den store forskel, der kan være mellem billeder og virkeligheden. Man kan først rigtigt se farven, når man står med den i hånden. Noget andet er, at man også bliver nødt til at se den ved siden af sofaens farve eller de øvrige møbler, for at kunne vurdere, om de passer sammen. 

I forhold til materialet kan vi både tilbyde de helt fine gardiner, der føltes dyre at røre ved, men også dem der egentlig er plastik, men ligner stof. Hermed kan du få et flot look ligegyldigt hvad dit budget til gardiner er. Følg med på vores Facebokside, hvor vi løbende ligger inspiration ud til indretning med gardiner i Odense.

 

Book et gratis besøg

Det er gratis og uforpligtende og vi kører i hele landet

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at aftale et konkret tidspunkt.

🥇 Vidste du at vi har prisgaranti?

Hos Carlin Gardiner garanterer vi den bedste pris. Derudover tilbyder vi gratis opmåling og rådgivning i forbindelse med dine valg af gardiner. Det er din sikkerhed for at du får det absolut bedste produkt til prisen!

Giv os en chance, book vores gardinbus via formularen herunder, så ringer vi dig op. Du bliver ikke skuffet.

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at aftale et konkret tidspunkt.

Book et gratis besøg af gardinbussen

Udfyld formularen, og få besøg af gardinbussen.

Det er gratis og uforpligtende og vi kører i hele landet

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at aftale et konkret tidspunkt.