gardinbussen
 • Velkommen
    • Stofgardiner

     stofgardiner

     Plissegardiner

     plissegardiner silkeborg

     Lamelgardiner

     lamelgardiner

     Persienner

     persienner

     Rullegardiner

     rullegardiner

     DUO gardiner

     duo gardiner

     Markiser

     markise

     Puder og hynder

     puder og hynder
 • Nybygger
 • Inspiration
 • Kontakt

Aarhus: Få et gratis besøg med opmåling

Når du skal ud og investere i nye gardiner, så overvej om ikke det kunne være en god idé, at få en professionel ud til hjemmet i Århus. Hvis du spørger vores nuværende kunder, er vi næsten sikre på at alle ville anbefalde, at vælge dette. 

Først og fremmest er det gratis for jer, at få besøg af os. Dernæst sparer i tid på selv at måle op og penge på ikke at måle forkert i første omgang. For os er det også fordelagtigt, at I får de rigtige gardiner med hjem i første forsøg – derfor kommer vi ud og måler op og rådgiver.

Billige lamelgardiner

Vi kan give dig Århus bedste pris på færdigsyede lamelgardiner, der passer perfekt til dine vinduer. Denne skræddersyede løsning er i mange tilfælde et meget godt valg, da du er sikret gardiner, der passer til netop dine behov. 

Hos Carlin Gardiner tilbyder vi 3 slags stof, så der er noget til hvert behov. Du kan blandt andet vælge voresmørklægningsgardin, der giver 100% skygge. Her anbefales det tyske lamelgardin Trevira CS, der ikke er brændtbart og utroligt slidstærkt. 

Det ser utroligt flot ud eftersom det mere ligner et lækkert stykke stof end plastik, og det kan vaskes ved behov uden at tage skade. Læs mere her

Rådgivning til dine gardinbehov

Beslutninger i forbindelse med nye gardiner kan være en jungle, når man ikke har erfaring med det. Heldigvis for dig, har vi masser – og vi deler meget gerne ud af den. Der findes enormt mange muligheder, når det kommer til materialevalg, funktioner, placering og meget mere. 

Vi sørger for at hele processen bliver mere overskuelig, så det eneste du skal gøre, er at fortælle om dine ønsker og behov. Herefter sørger vi for, at de bliver opfyldt. Ved interesse kan vi komme forbi Århus med gardinbussen og vise de forskellige materialer og måle op. Se hvordan du kontakter os. 

Book et gratis besøg

Det er gratis og uforpligtende og vi kører i hele landet

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at aftale et konkret tidspunkt.

🥇 Vidste du at vi har prisgaranti?

Hos Carlin Gardiner garanterer vi den bedste pris. Derudover tilbyder vi gratis opmåling og rådgivning i forbindelse med dine valg af gardiner. Det er din sikkerhed for at du får det absolut bedste produkt til prisen!

Giv os en chance, book vores gardinbus via formularen herunder, så ringer vi dig op. Du bliver ikke skuffet.

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at aftale et konkret tidspunkt.

Book et gratis besøg af gardinbussen

Udfyld formularen, og få besøg af gardinbussen.

Det er gratis og uforpligtende og vi kører i hele landet

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at aftale et konkret tidspunkt.