gardinbussen
 • Velkommen
    • Stofgardiner

     stofgardiner

     Plissegardiner

     plissegardiner silkeborg

     Lamelgardiner

     lamelgardiner

     Persienner

     persienner

     Rullegardiner

     rullegardiner

     DUO gardiner

     duo gardiner

     Markiser

     markise

     Puder og hynder

     puder og hynder
 • Nybygger
 • Inspiration
 • Kontakt

Gratis besøg i Vejle med gardinbussen

Hvis du er interesseret i at se på nye gardiner, kommer vi gerne forbi med gardinbussen til din bolig i Vejle. Så tager vi måleudstyr og stofprøver med, så du kan blive klar til at vælge gardiner. 

Naturligvis tager vi også alle de bedste råd med, så du kan blive rådgivet bedst muligt. Vores mange år i gardinbranchen har givet os et stærkt erfaringsgrundlag, der gør os i stand til at finde gardiner til enhver situation.

 Der er mange parametre, man bør tage højde for, når der skal vælges nye gardiner til vinduerne. Derfor kan det i mange tilfælde være en god idé, at søge professionel hjælp. 

Rullegardiner på mål

En gardinklassiker der fungerer i mange rum er rullegardinet. Det er nemt at montere, og så er det også simpelt at betjene. Vi tilbyder rullegardiner både med og uden el, så du selv kan vælge, hvad der passer bedst til jer. 

For nogle er den bedste løsning at montere dem uden el, da de bedre kan holde sig indenfor budgettet på den måde. I andre tilfælde foretrækker folk i Vejle at købe dem med el, så de nemt og hurtigt kan indstille gardinerne uden for meget besvær og tid. 

Du kan også vælge mellem flere modeller, kæder, beslag med mere, så gardinet bliver præcis, som du vil have det. Hvis du vil vide mere om os som virksomhed, kan du følge dette link. 

Billige persienner 

Bare fordi man er på jagt efter en god pris, behøver man ikke gå på kompromis med kvaliteten. Vi kan tilbyde vores kunder en Lux model af persienner, der har en lækker kvalitet uden at koste en bondegård. 

I forhold til stand så holder denne type gardin super godt, da det er meget stabilt og kan holde til heftig brug. Alt efter dine præferencer kan vores persienner også købes i mange forskellige farver og nuancer, så de passer ind til resten af indretningen og boligen i Vejle. 

For mere information om os kan du også besøge vores Facebook side. 

Book et gratis besøg

Det er gratis og uforpligtende og vi kører i hele landet

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at aftale et konkret tidspunkt.

🥇 Vidste du at vi har prisgaranti?

Hos Carlin Gardiner garanterer vi den bedste pris. Derudover tilbyder vi gratis opmåling og rådgivning i forbindelse med dine valg af gardiner. Det er din sikkerhed for at du får det absolut bedste produkt til prisen!

Giv os en chance, book vores gardinbus via formularen herunder, så ringer vi dig op. Du bliver ikke skuffet.

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at aftale et konkret tidspunkt.

Book et gratis besøg af gardinbussen

Udfyld formularen, og få besøg af gardinbussen.

Det er gratis og uforpligtende og vi kører i hele landet

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at aftale et konkret tidspunkt.