gardinbussen
 • Velkommen
    • Stofgardiner

     stofgardiner

     Plissegardiner

     plissegardiner silkeborg

     Lamelgardiner

     lamelgardiner

     Persienner

     persienner

     Rullegardiner

     rullegardiner

     DUO gardiner

     duo gardiner

     Markiser

     markise

     Puder og hynder

     puder og hynder
 • Nybygger
 • Inspiration
 • Kontakt

Book et gratis besøg til opmåling og tilbud af gardiner i Horsens

Få et GRATIS besøg af vores gardineksperter i Horsens

Skal du til at købe nye gardiner til dit hjem? Synes du at det er en jungle at finde markedets bedste kvalitet og priser? Book et besøg af vores gardinbus, så kommer vi hjem til dig og rådgiver omkring valg og laver GRATIS opmåling samt giver et uforpligtende tilbud.

Vi producerer selv vores produkter på vores gardinfabrik i Ry, og du kan være sikker på at kvaliteten er helt i top! Dertil har vi markedets bedste priser. Derfor har vi prisgaranti, så du er sikret den bedste pris.  

Hvert hjem er unikt, og det kan være svært at vælge den helt rigtige løsning. Vores dygtige gardineksperter har mange års erfaring med rådgivning og salg. Vi lytter til dig og dine ønsker, og rådgiver på baggrund af din stil og omgivelser i dit hjem, så du er sikret den pæneste og bedste løsning.

Vi kommer ud med stofprøver og laver gratis opmåling af dine vinduer, og du får et tilbud med det samme. Med vores hjælp er du sikker på at få den bedste gardinløsning til dit hjem. Vi tilbyder også gratis montering af din gardinløsning, så er du sikker på at alt står snorlige og skarpt!

Skynd dig at booke et besøg. Så kontakter vi dig. Imellemtiden kan du følge med på vores Facebookprofil for inspiration. 

Rådgivning til valg af gardiner

Når det kommer til et nyt gardin, er det svært at finde en ‘one size fits all’ løsning. Hvert hjem er unikt. Vi har mange års erfaring med salg af skræddersyede produkter, der passer perfekt ind i lige præcis dit hjem, hvad end det er et plissegardin, stofgardin, rullegardin, lamelgardin, persienner eller et DUO gardin. Book et besøg af vores gardinbus. 

Book et gratis besøg

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at aftale et konkret tidspunkt.

🥇 Vidste du at vi har prisgaranti?

Hos Carlin Gardiner garanterer vi den bedste pris. Derudover tilbyder vi gratis opmåling og rådgivning i forbindelse med dine valg af gardiner. Det er din sikkerhed for at du får det absolut bedste produkt til prisen!

Giv os en chance, book vores gardinbus via formularen herunder, så ringer vi dig op. Du bliver ikke skuffet.

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at aftale et konkret tidspunkt.

Book et gratis besøg af gardinbussen

Udfyld formularen, og få besøg af gardinbussen.

Det er gratis og uforpligtende og vi kører i hele landet

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at aftale et konkret tidspunkt.