gardinbussen
 • Velkommen
    • Stofgardiner

     stofgardiner

     Plissegardiner

     plissegardiner silkeborg

     Lamelgardiner

     lamelgardiner

     Persienner

     persienner

     Rullegardiner

     rullegardiner

     DUO gardiner

     duo gardiner

     Markiser

     markise

     Puder og hynder

     puder og hynder
 • Inspiration
 • Kontakt

Rullegardin Trevira CS med aluliste

Farver og udvalg

Hos Carlin Gardiner kan du få lige præcis den farve som du ønsker til dine gardiner. Book et besøg, så kommer vi ud med farveprøver og kyndig rådgivning. 

Rullegardin Trevira CS med aluliste

Fra 882,00 DKK

Vores Trevira CS rullegardin med aluliste er en klassiker, der passer godt til de fleste vinduer og rum. Dette gardin kan fåes i mange hundrede forskellige designs, så der er noget til enhver smag. Mon ikke du også kan finde noget, du kan lide?

Rullegardinet er fremstillet med det miljøvenlige stof kaldet Trevira CS. Dette er din sikkerhed for, at det ikke skader miljøet at bruge dette materiale. Samtidig betyder dette kvalitetsstempel også, at selve produktionen er foregået miljørigtigt.

En anden stor fordel ved at vælge et gardin med Trevira stof er, at det er brændhæmmende. Dette betyder at du trykt kan have både gardiner og levende lys i stuen. Hermed sætter det ikke en stopper for hyggen, og du kan være mere tryg i dit hjem.

Det med at vælge og anskaffe nye gardiner, er ikke altid lige så nemt, som de fleste forestiller sig. Det er ret vigtigt, at I vælger rigtigt i første omgang, så I ikke skal til at sælge dem igen og finde nye. I værste fald ender I med at beholde dem på trods af, at de ikke passer til jeres behov.

 

 

Husk at hos Carlin Gardiner får du altid

Book et gratis besøg af gardinbussen

Udfyld formularen, og få besøg af gardinbussen.

Det er gratis og uforpligtende og vi kører i hele landet

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at aftale et konkret tidspunkt.