gardinbussen
 • Velkommen
    • Stofgardiner

     stofgardiner

     Plissegardiner

     plissegardiner silkeborg

     Lamelgardiner

     lamelgardiner

     Persienner

     persienner

     Rullegardiner

     rullegardiner

     DUO gardiner

     duo gardiner

     Markiser

     markise

     Puder og hynder

     puder og hynder
 • Nybygger
 • Inspiration
 • Kontakt

Rullegardin uden træksnor og med aluliste

Farver og udvalg

Hos Carlin Gardiner kan du få lige præcis den farve som du ønsker til dine gardiner. Book et besøg, så kommer vi ud med farveprøver og kyndig rådgivning. 

Rullegardin uden træksnor og med aluliste

Fra 678,00 kr.

Her ses et rullegardin uden træksnor til betjening. I stedet for træksnor kan man vælge at købe gardinet med el, så det er en motor, der trækker det op og ned. Alternativt kan man vælge et med et spil, hvor man blot skal trække lidt i gardinet for at justere.

Løsningen her er meget praktisk til dem, der ønsker en hurtig og nem funktionalitet i deres gardin. Et rullegardin uden træksnor kan derfor betjenes både fra midten og begge ender. Hermed kan gardinet betjenes kun ved brug af en enkelt hånd.

Det er muligt at købe dette rullegardin uden træksnor i mange forskellige farver. Alulisten kan fåes i rå alu, hvid eller sort. Vi har mange forskellige designs, du kan vælge imellem. Dette gør det muligt at finde præcis det gardin, der passer bedst til din stil.

Vi kommer gerne forbi og måler op til dit nye gardin, så du er sikker på at få de rigtige mål i første omgang. Når vi alligevel er ude ved din bolig, kan du tage et kig på de mange materialeprøver, som vi har med i gardinbussen.

Hvis du har nogen spørgsmål til processen eller produkterne, skal du endelig bare kontakte os. Dette kan du gøre ved hjælp af kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi bestræber os på at svare på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Husk at hos Carlin Gardiner får du altid

🥇 Vidste du at vi har prisgaranti?

Hos Carlin Gardiner garanterer vi den bedste pris. Derudover tilbyder vi gratis opmåling og rådgivning i forbindelse med dine valg af gardiner. Det er din sikkerhed for at du får det absolut bedste produkt til prisen!

Giv os en chance, book vores gardinbus via formularen herunder, så ringer vi dig op. Du bliver ikke skuffet.

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at aftale et konkret tidspunkt.

Book et gratis besøg af gardinbussen

Udfyld formularen, og få besøg af gardinbussen.

Det er gratis og uforpligtende og vi kører i hele landet

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at aftale et konkret tidspunkt.