gardinbussen
 • Velkommen
    • Stofgardiner

     stofgardiner

     Plissegardiner

     plissegardiner silkeborg

     Lamelgardiner

     lamelgardiner

     Persienner

     persienner

     Rullegardiner

     rullegardiner

     DUO gardiner

     duo gardiner

     Markiser

     markise

     Puder og hynder

     puder og hynder
 • Nybygger
 • Inspiration
 • Kontakt

Stofgardin

Farver og udvalg

Hos Carlin Gardiner kan du få lige præcis den farve som du ønsker til dine gardiner. Book et besøg, så kommer vi ud med farveprøver og kyndig rådgivning. 

Stofgardin

Fra 1.280,00 kr.

Kvalitets stofgardiner på special mål. Kontakt os for at høre nærmere om de forskellige muligheder for gardinskinner, syninger og placering af gardiner. Der er mange muligheder, der hver især passer til forskellige behov.

Når man ikke har den store erfaring med gardiner, kan det virke uoverskueligt, at skulle navigere i alle disse muligheder selv. Derfor tilbyder vi, som en af de få på markedet, hjælp gennem hele processen. Din tid er nemlig meget bedre givet ud, hvis du overlader det gardintekniske til os.

Hvis man vælger at tage chancen og tage de første og umiddelbart de bedste stofgardiner, kan man i værste fald ende med et gardin, der ikke passer ind. Dette kan både være fordi opmålingen ikke har været korrekt, eller fordi funktionerne eller looket ikke passer til jer.

Vælger du at få hjælp fra en forhandler som os, kan vi i stedet guide dig gennem alle dine muligheder, så du kan få glæde af dine stofgardiner. Vores vigtigeste prioritet er din tilfredshed, så vi går langt for at sikre os, at løsningen er den rigtige hver gang.

Carlin Gardiner er officiel Horisont forhandler. Klik her for at se nogle af de mange gardinstangsløsninger. Vi kan også levere gardinstænger med lys designet af Piet Hein.

Husk at hos Carlin Gardiner får du altid

🥇 Vidste du at vi har prisgaranti?

Hos Carlin Gardiner garanterer vi den bedste pris. Derudover tilbyder vi gratis opmåling og rådgivning i forbindelse med dine valg af gardiner. Det er din sikkerhed for at du får det absolut bedste produkt til prisen!

Giv os en chance, book vores gardinbus via formularen herunder, så ringer vi dig op. Du bliver ikke skuffet.

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at aftale et konkret tidspunkt.

Book et gratis besøg af gardinbussen

Udfyld formularen, og få besøg af gardinbussen.

Det er gratis og uforpligtende og vi kører i hele landet

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig med henblik på at aftale et konkret tidspunkt.