Book Carling Gardiners gardinbus i Bording

Drømmer du om nye gardiner til dit hjem i Bording, kan du få besøg af vores gardinbus. Hos Carlin Gardiner har vi nemlig mange års erfaring med salg, opmåling og montering af gardiner til både hjem og virksomheder.

Vi går op i god kvalitet og god service, og det er lige præcis, hvad du får, når vores gardinbus kommer på besøg hos dig.

Besøg af gardinbussen

Det er gratis og uforpligtende at få besøg af vores gardinbus – du skal blot udfylde formularen her på siden, så kontakter vi dig og laver en aftale. Når vi kommer forbi med gardinbussen har vi vores solide udvalg med i form af vareprøver, så du kan få et godt indblik i udvalget. Vi tilbyder gratis opmåling, så vi kan sikre, at gardinerne passer til dine vinduer. Og tager du imod vores tilbud, kommer vi selvfølgelig også og monterer gardinerne for dig, kvit og frit.

Book et gratis besøg

Din tilfredshed er det vigtigste

Hos Carlin Gardiner strækker vi os langt for at yde den bedst mulige service overfor vores kunder.

Vores gardiner – et bredt udvalg

Hos Carlin Gardiner har vi et bredt udvalg af gardiner – i alle gardintyper. Så uanset om du er til rullegardiner, stofgardiner eller en anden type, kan vi finde de rigtige gardiner til dit behov.

Skal det blot skærme af for udefrakommende, eller har du behov for lysdæmpende gardiner eller decideret mørklægning? Uanset dit behov, har vi gardinerne til dig.

Hos Carlin Gardiner finder du alt i:

Find dine drømmegardiner hos Carlin Gardiner

Hos Carlin Gardiner hjælper vi dig med den helt rette løsning, så lad os sammen finde dine drømmegardiner.

Uanset om du er til en funktionel løsning, eller om du er til æstetik og stemning, eller en kombination heraf, har vi de rigtige gardiner til dig.

Når du vælger dine gardiner hos os, får du ikke bare god service, men også gardiner i høj kvalitet – og dansk kvalitet.

Mange af vores gardiner er syet i Danmark. Vi laver dem nemlig i Ry, hvor vi holder til. Vores stofgardiner består af lækre kvalitetsstoffer fra Tyskland. Vi forsøger at gøre det så lokalt som muligt for at mindske transporten – med mere omtanke for miljøet.

Bestil gardinbussen til Bording

Du kan få besøg af vores gardinbus i Bording, hvor vores gardinekspert måler op og rådgiver dig om de bedste gardinløsninger. Vi tager højde for dit behov, og sammen finder vi en god løsning. Du får et uforpligtende tilbud, og tager du imod det, sørger vi selvfølgelig for resten. Vi laver gardinerne og kommer og måler op. Det er nemt og smart, og du får nye gardiner.

Hvad siger kunderne?

Se flere anmeldelser her