Book et besøg af vores gardinbus i Jelling

Ønsker du nye gardiner til dit hjem eller arbejdspladsen, men er det svært at finde hoved og hale i udvalget? Så er du havnet det rigtige sted. Bor du i Jelling eller omegn, har du mulighed for at få besøg af vores fine gardinbus.

Hos Carlin Gardiner har vi mange års erfaring med salg, opmåling og montering af gardiner til både private og virksomheder. Vores gardinekspert besøger dig med gardinbussen og har et bredt udvalg af prøver med, så du kan få et godt indtryk af vores gardiner.

Få gratis besøg af gardinbussen

Når du bestiller besøg af gardinbussen hos Carlin Gardiner er det helt gratis – desuden tilbyder vi også gratis opmåling og montering af gardiner. Det er nemt og uforpligtende at få besøg af os. Udfyld formularen her på siden – så kontakter vi dig og aftaler nærmere.

 

Book et gratis besøg

Din tilfredshed er det vigtigste

Hos Carlin Gardiner strækker vi os langt for at yde den bedst mulige service overfor vores kunder.

Udvalg af gardiner

Hos Carlin Gardiner har vi mange års erfaring med salg og montering af gardiner. Vi forhandler til både private og erhverv, og vi går op i god service og høj kvalitet. Og lige præcis kvaliteten er noget, der er gennemtrængende i vores produkter.

Vi tilbyder nemlig gardiner af høj kvalitet, og du finder her alt i stofgardiner, plissegardiner og meget mere. Mange af vores gardiner syes i Danmark af kvalitetsgardinstof fra Tyskland.

Et bredt gardinudvalg hos Carlin Gardiner

Hos Carlin Gardiner finder du gardiner til enhver smag. Vi har gardiner til både private og virksomheder, og du kan bl.a. finde alt i:

Alle vores gardiner er i høj kvalitet – og med omtanke for miljøet. Vores stofgardiner laver vi nemlig i Ry, med OEKO-TEX certificerede kvalitetsstoffer fra vores leverandør i Tyskland. Vi arbejder dermed på at gøre det så lokalt som muligt.

Få besøg af gardinbussen i Jelling

For at sikre at gardinerne passer i størrelsen, sørger vi selvfølgelig for grundig opmåling. Så når vi kommer forbi med vores gardinbus i Jelling, er gratis opmåling selvfølgelig også en del af tilbuddet.

Du kan få besøg af vores gardinbus ved at udfylde formularen her på siden, og så kontakter vi dig og aftaler et møde. Og så varer der ikke længe, før du kan glæde dig til dine nye gardiner.

Vi tager altid højde for dine ønsker og behov – og sammen finder vi den helt rette løsning, selvfølgelig med prisgaranti.

Hvad siger kunderne?

Se flere anmeldelser her