Book et besøg af vores gardinbus i Nørre Snede

Bor du i Nørre Snede og omegn, har du mulighed for at få besøg af vores gardinbus. Du får besøg af gardinbussen ved at udfylde formularen, og så vender vi tilbage til dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe direkte til os.

Så kommer vi forbi til en snak om dine behov. Vi rådgiver om forskellige løsninger inden for gardiner og afskærmning, og når vi kommer på besøg tilbyder vi også gratis opmåling.

Uforpligtende tilbud

Når vi kommer med gardinbussen, får du et uforpligtende tilbud på en gardinløsning til dit hjem. Og tager du imod vores tilbud, kommer vi selvfølgelig også gerne og monterer dine nye gardiner, kvit og frit.

Gardinbussen er den perfekte løsning til dig, der har behov for god rådgivning – på en nem og bekvem måde.

Book et gratis besøg

Din tilfredshed er det vigtigste

Hos Carlin Gardiner strækker vi os langt for at yde den bedst mulige service overfor vores kunder.

Gardinbus i Nørre Snede – et bredt udvalg af gardiner

Hos Carlin Gardiner tilbyder vi et bredt udvalg af gardiner til både virksomheder og private. Vi har mange års erfaring med salg og montering af gardiner, og vi tilbyder gardiner i specialmål, så de passer til alle typer gardiner. Når vi kommer på besøg med vores gardinbus, får du et uforpligtende tilbud – og selvfølgelig med prisgaranti.

Vi tilbyder bl.a. stofgardiner, plissegardiner, lamelgardiner, rullegardiner og persienner i et væld af designs og farver.

Vores udvalg af gardiner

Vi har et bredt udvalg af gardiner hos Carlin Gardiner, og når vi kommer forbi med vores gardinbus, har du selvfølgelig mulighed for at se vareprøver af de forskellige gardiner. Vi har bl.a.:

Stofgardiner

Plissegardiner

Lamelgardiner

Persienner

Rullegardiner

Duo rullegardiner

Alle vores gardiner er i højeste kvalitet, og du kan vælge mellem et hav af farver, designs og materialer.

Er du til ren funktionalitet, eller ønsker du et særligt design, der kan sætte et ekstra personligt præg på indretningen i hjemmet? Eller måske en kombination af funktion og flot design. Vi har gardiner for enhver smag og til enhver stil – og selvfølgelig i specialmål.

Du kan f.eks. vælge vores skræddersyede stofgardiner, som kan tilpasses alle størrelser og vinduestyper. Vi tager mål af dine vinduer og skræddersyer gardinerne, så de passer perfekt til dit hjem. Er du mere til persienner, lamelgardiner eller rullegardiner, er det selvfølgelig også en mulighed.

Få besøg af vores gardinbus i Nørre Snede

Bestil et besøg af vores gardinbus i Silkeborg, så kan du se vareprøver af vores gardinudvalg. Er du i tvivl bedst med stofgardiner, plissegardiner eller noget helt tredje, giver vi gerne vores besyv med på vejen. Vi tager højde for dit behov, og sammen finder vi den helt rette løsning.

Hvad siger kunderne?

Se flere anmeldelser her