Få gratis besøg af vores gardinbus i Silkeborg

Hos Carlin Gardiner tilbyder vi gardinbussen – en gratis service til dig, der har behov for hjælp og rådgivning til at finde de rigtige gardiner og afskærmningsløsninger, og selvfølgelig i de rigtige mål.

For os er gardiner en tillidssag, og derfor kommer vi ud til dig med vores gardinbus i Silkeborg. Det giver os et godt indblik i dit behov, og hvordan vi finder de rette løsninger.  Vi kommer gerne forbi med vores gardinbus til din bolig eller virksomhed.

Book et gratis besøg af gardinbussen i Silkeborg

Vi kommer ud til dig med vores gardinbus efter aftale, hvor vi tager en snak om dit behov, og sammen finder vi de rette løsninger til dit hjem. Vi tilbyder gratis opmåling og montering, og du får et uforpligtende tilbud.

Bestil et besøg af vores gardinbus ved at udfylde formularen – så kontakter vores gardinekspert dig for nærmere aftale.

Book et gratis besøg

Din tilfredshed er det vigtigste

Hos Carlin Gardiner strækker vi os langt for at yde den bedst mulige service overfor vores kunder.

Gardinbus i Silkeborg – et bredt udvalg af gardiner

Hos Carlin Gardiner tilbyder vi et bredt udvalg af gardiner til enhver smag. Vi har mange års erfaring med salg og montering af gardiner til både private og erhverv, og vi tilbyder gardiner i specialmål, så du kan sikre dig, at de passer som de skal.

Vi tilbyder bl.a. stofgardiner, plissegardiner, lamelgardiner, rullegardiner og persienner i et væld af designs og farver. Altid i høj, dansk kvalitet.

Vores udvalg af gardiner

Vi har et bredt udvalg af gardiner, og når vi kommer forbi med vores gardinbus, har du selvfølgelig mulighed for at se vareprøver af de forskellige gardiner. Vi har bl.a.:

 

Alle vores gardiner er i højeste kvalitet, og du kan vælge mellem et hav af farver, designs og materialer.

Er du til ren funktionalitet, eller ønsker du et særligt design, der kan sætte et ekstra personligt præg på indretningen i hjemmet? Vi har gardiner for enhver smag og til enhver stil, og selvfølgelig med mulighed for de helt rette mål, så de passer til dine vinduer.

Du kan f.eks. vælge vores skræddersyede stofgardiner, som kan tilpasses alle størrelser og vinduestyper. Vi tager mål af dine vinduer og skræddersyer gardinerne, så de passer perfekt til dit hjem. Er du mere til lamelgardiner eller plissegardiner, kan vi også tilbyde flotte modeller her, i høj kvalitet – og med mulighed for mere luksuriøse stoflooks.

Få besøg af vores gardinbus i Silkeborg

Bestil et besøg af vores gardinbus i Silkeborg, så kan du se vareprøver af vores gardinudvalg. Sammen kan vi finde ud af, om det er bedst med stofgardiner, plissegardiner eller noget helt tredje – eller måske en kombineret løsning. Vi tager altid højde for dine ønsker og behov, og ser på mulighederne sammen – og så tilbyder vi selvfølgelig prisgaranti.

Hvad siger kunderne?

Se flere anmeldelser her