Få besøg af gardinbus i Tørring

Bestil et besøg af Carlin Gardiners gardinbus i Tørring. Vi kører i Tørring og omegn og kommer med gode råd og vejledning til valg af gardiner.

Du kan bestille et besøg af gardinbussen her på siden. Udfyld blot formularen, og så kontakter vi dig og aftaler, hvornår vi skal komme forbi. Det er gratis og uforpligtende at få besøg af vores gardinbus.

Gardinbussen – en nem løsning

Det er ikke altid nemt at finde de rigtige gardiner – for ikke at tale om gardiner i de rigtige mål. Vi har alle forskellige hjem og vinduer, og så er det ikke altid lige til at finde de rigtige gardiner i butikkerne. Hos Carlin Gardiner laver vi gardiner i specialmål, og når vi kommer på besøg med gardinbussen, sørger vi for grundig opmåling. Så kan du sikre dig, at dine gardiner passer til dine vinduer.

Book et gratis besøg

Din tilfredshed er det vigtigste

Hos Carlin Gardiner strækker vi os langt for at yde den bedst mulige service overfor vores kunder.

Et bredt udvalg af gardiner

Hos Carlin Gardiner finder du et bredt udvalg af gardiner. Så er du på udkig efter en god løsning til gardiner i Tørring og omegn, er du havnet det rette sted. Vi har mange års erfaring med salg og montering af gardiner, og vi kan sikkert også finde de rigtige gardiner til dig.

Uanset om du er til stofgardiner, lamelgardiner eller noget tredje, så finder du hos os et væld af gardinløsninger. Vi tilbyder alt i:

Og med alle vores gardiner kan du forvente høj kvalitet og dansk design.

Gardinudvalg – så dansk som muligt

Hos Carlin Gardiner går vi op i bæredygtighed, og vi arbejder på at være så bæredygtige som muligt. Det betyder, at vi bl.a. syer vores stofgardiner her i Ry, hvor vi også har lager. Og vores stof kommer fra dygtige leverandører i Tyskland, for at mindske transporten så meget som muligt.

Noget andet er, at når vi får en bestilling på gardiner i specialmål, sørger vi for at skræddersy dem i Ry – der er altså ikke noget med, at vores gardiner skal sendes til udlandet for at blive syet i de rette størrelser.

Bestil besøg af gardinbussen

Når du bestiller besøg af vores gardinbus i Tørring, sørger vi selvfølgelig for at have det hele med. Vi har stofprøver og vareprøver på vores gardiner, så du kan få et bedre indtryk af farver og kvalitet. Vi sørger også for opmåling – og tager du imod vores tilbud, kommer vi selvfølgelig også og monterer gardinerne for dig.

Hvad siger kunderne?

Se flere anmeldelser her