Book besøg af vores gardinbus i Fredericia

Bor du i Fredericia og omegn, og har du brug for hjælp til at vælge de rigtige gardiner, er du havnet det helt rigtige sted. Hos Carlin Gardiner har vi nemlig mangeårig erfaring med gardiner, og vi går op i god kvalitet og et højt serviceniceau.

Og det er lige præcis, hvad du får, når vi kommer på besøg med gardinbussen. Vi tilbyder nemlig gratis besøg af vores gardinbus, hvor vi kommer med vores vareprøver og rådgiver dig. Dertil tilbyder vi også gratis opmåling, så vi kan lave gardiner i den helt rigtige størrelse.

Gardinbussen i Fredericia

For at få besøg af vores gardinbus, udfylder du blot formularen her på siden. Så kontakter vi dig og aftaler et tidspunkt. Vi står klar til at hjælpe både private og virksomheder, og vi tilbyder desuden gratis opmåling og montering, såfremt du vælger vores løsning.

Book et gratis besøg

Din tilfredshed er det vigtigste

Hos Carlin Gardiner strækker vi os langt for at yde den bedst mulige service overfor vores kunder.

Udvalg af gardiner

Hos Carlin Gardiner fører vi et bredt udvalg af gardiner for enhver smag. Vi har mange års erfaring med rådgivning og salg af gardiner til både private og erhverv, så vi kan også være behjælpelige med at finde den rette gardinløsning til dig.

Så uanset om du er til klassiske stofgardiner, elektriske rullegardiner eller smarte persienner, kan du finde det hos Carlin Gardiner.

Vores udvalg af gardiner

Vi forhandler et bredt sortiment af gardiner, og når vi kommer på besøg med vores gardinbus, har du mulighed for at udforske udvalget i vores vareprøver. Hos Carlin Gardiner finder du alt i:

Alle vores gardiner er i højeste kvalitet, og du kan vælge mellem et hav af farver, designs og materialer. Måske er du til et særligt design eller farver, der passer til dit hjem, eller måske har du bare brug for en simpel og funktionel løsning? Uanset dit behov, har vi gardiner til enhver smag og ethvert behov – og vi står klar til at rådgive dig til den bedste løsning.

 

Nye gardiner til dit hjem

I vores sortiment af gardiner finder du mange forskellige farver og stofkvaliteter. Selvfølgelig er udvalget størst i vores stofgardiner, som byder på mange flotte farver og kvaliteter, samt afskærmningsmuligheder. Er du til lette og luftige gardiner, der blot afskærmer, eller skal der mere skygge til? Måske har du behov for gode mørklægningsgardiner i soveværelset.

Uanset dit behov, står vi klar til at hjælpe dig med den helt rette gardinløsning. Og for at gøre det nemt, kan du få besøg af vores gardinbus. Udfyld formularen her på siden, så aftaler vi et besøg.

 

Hvad siger kunderne?

Se flere anmeldelser her