Få besøg af gardinbussen i Horsens

Hos Carlin Gardiner går vi op i god service og kvalitet, og at finde de helt rette løsninger. Det gør vi bl.a. med vores gardinbus. Bor du i Horsens og omegn, kan vi komme forbi med gardinbussen. Det er gratis, og du får god rådgivning til at vælge de rette gardiner til dit hjem eller din virksomhed. Vi tilbyder desuden gratis opmåling, og tager du imod vores tilbud, kommer vi også og monterer gardinerne kvit og frit.

Besøg af gardinbus – en nemmere løsning

At vælge de rigtige gardiner kan være vanskeligt. Hvilken type gardiner skal det være, og hvordan finder vi den rigtige størrelse? Alt det er noget vi kan hjælpe med, når vi kommer på besøg med gardinbussen. Med os har vi vareprøver på alle vores gardiner, og vi kan rådgive og hjælpe med at finde den helt rette løsning.

Udfyld formularen her på siden, og så vender vi tilbage og aftaler en tid.

Book et gratis besøg

Din tilfredshed er det vigtigste

Hos Carlin Gardiner strækker vi os langt for at yde den bedst mulige service overfor vores kunder.

Et bredt udvalg af gardiner

Er du på udkig efter nye gardiner til hjemmet eller virksomheden, er du havnet det rigtige sted. Hos Carlin Gardiner tilbyder vi et bredt udvalg af gardiner til enhver smag. Vi har mange års erfaring med salg, opmåling og montering af gardiner.

I vores sortiment finder du bl.a. stofgardiner, lamelgardiner, rullegardiner og persienner i mange forskellige designs og farver, så du kan få gardiner, der passer din stil og dit behov

Vores udvalg af gardiner

Vi kommer forbi med vores gardinbus, hvor vi selvfølgelig har vores vareprøver med. Vi tilbyder bl.a.:

Stofgardiner

Plissegardiner

Lamelgardiner

Persienner

Rullegardiner

Duo rullegardiner

Alle gardiner i god, dansk kvalitet.

Er du til særlige stilarter og design, eller er du på udkig efter en smart og funktionel løsning? Måske drømmer du om design og funktionalitet. Vi har gardiner til ethvert behov og enhver smag, og sammen finder vi frem til den rigtige løsning – og med de rigtige mål.

Når vi kommer på besøg med vores gardinbus, sørger vi nemlig for opmåling, så vi kan sikre at gardinerne passer perfekt til dit hjem.

Få besøg af vores gardinbus i Horsens

Et besøg af gardinbussen er en god løsning til dig, der ønsker det bedste til dit hjem. Vi kører i Horsens og omegn, og vi har selvfølgelig vareprøver med, så du kan få et godt indtryk af de gardiner, vi tilbyder. Desuden er du sikret prisgaranti, samt god rådgivning og vejledning.

Hvad siger kunderne?

Se flere anmeldelser her