Book besøg af gardinbus i Middelfart

Gardiner er en essentiel del af din bolig, for det er ofte nødvendigt at skærme af for lys eller udefrakommende. Men det kan være svært at finde de rigtige gardiner, der passer til dine vinduer og din indretningsstil.

Hos Carlin Gardiner har vi mange års erfaring med salg, rådgivning og montering af gardiner til både private og virksomheder. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning – og vi kommer gerne hjem til dig.

Gardinbussen på besøg

Du kan nemlig booke besøg af vores gardinbus i Middelfart og omegn. Det gør du i formularen her på siden. Så kontakter vi dig og aftaler, hvornår vi skal komme forbi.

Med os har vi vores vareprøver, og du får gode råd og vejledning til at vælge de rigtige gardiner. Desuden tilbyder vi gratis opmåling og montering af dine nye gardiner.

Book et gratis besøg

Din tilfredshed er det vigtigste

Hos Carlin Gardiner strækker vi os langt for at yde den bedst mulige service overfor vores kunder.

Nye gardiner til dit hjem – vores udvalg

Er det tid til nye gardiner til dit hjem, kan du forvente et godt udvalg her hos Carlin Gardiner. Det gør det måske også lidt sværere at vælge, men der er også større sandsynlighed for, at du finder dine drømmegardiner hos os.

Vi tilbyder alt i gardiner, og vi sørger for rådgivning, opmåling og montering – så alt du skal gøre er at åbne døren, når vi kommer på besøg, tage en god snak med os – og så skal du bare glæde dig til dine nye gardiner er klar.

Vores gardinudvalg

Hos Carlin Gardiner finder du som sagt alt i gardiner. Vi kan bl.a. tilbyde:

Alle vores gardiner er i høj kvalitet, og du kan vælge mellem mange forskellige farver, designs og kvaliteter.

Find dine drømmegardiner

At vælge gardiner kan kræve mange overvejelser, især hvis du går op i indretning og stil. Det er ikke bare vigtigt at tænke overfarver og materialer, men også afskærmning, mørklægning, og måske allervigtigst: størrelsen.

Når du får besøg af vores gardinbus, gør vi alt nemmere. Vi hjælper med rådgivning i forhold til at finde de bedste løsninger – hvilke muligheder er der, og hvad passer bedst til dit hjem og dine vinduer. Og størrelsen klarer vi selvfølgelig – vi tilbyder nemlig også gratis opmåling, når vi kommer på besøg med gardinbussen.

Hvad skal du så gøre? Først og fremmest skal du udfylde formularen, og så kontakter vi dig og aftaler et tidspunkt. Og når vi har haft en snak og målt op, kommer vi med et uforpligtende tilbud på gardiner – selvfølgelig med prisgaranti.

Når dine nye gardiner skal monteres, sørger vi selvfølgelig også for det – kvit og frit. Og så kan du glæde dig over dine nye gardiner.

 

Hvad siger kunderne?

Se flere anmeldelser her