Book besøg af vores gardinbus i Bryrup

Gardiner kan virkelig sætte prikken over i’et i indretningen, og så har de jo også en funktion. Men at vælge de rigtige gardiner, der både skaber stemning og fungerer i praksis, er ikke altid en nem opgave.

Bor du i Bryrup eller omegn, kan du få besøg af vores gardinbus. Vores gardinekspert kommer med gardinbussen fuld af vareprøver – og masser af rådgivning og hjælp til at finde de rigtige gardinløsninger. Vi sørger for opmåling og montering, så du skal bare være klar på en god snak, og sammen finder vi den bedste gardinløsning.

Bestil gardinbussen

For at få besøg af vores gardinbus, skal du blot udfylde formularen her på siden. Så kontakter vi dig og aftaler et tidspunkt. Du kan også kontakte os direkte.

Så skal du bare se frem til vores besøg – og inden længe kan du nyde dine nye gardiner.

Book et gratis besøg

Din tilfredshed er det vigtigste

Hos Carlin Gardiner strækker vi os langt for at yde den bedst mulige service overfor vores kunder.

Carlin Gardiner – bredt udvalg af gardiner

Hos Carlin Gardiner er du altid garanteret et bredt udvalg af gardiner. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi ved efterhånden, at det kræver service, kvalitet og omtanke for miljøet.

Vi står derfor klar med ekstraordinær service i form af vores gardinbus og et solidt udvalg af gardiner i høj kvalitet, som er produceret så lokalt som muligt. Vi tilbyder alt i:

Gardinudvalg – så dansk som muligt

Hos Carlin Gardiner er bæredygtighed et vigtigt element, og vi arbejder derfor på at holde vorse prodduktion så lokal som muligt. Det betyder, at vi bl.a. syer vores stofgardiner her i Ry, hvor vi også har lager. Stoffet til vores stofgardiner kommer bl.a. også fra leverandører i Tyskland, så vi arbejder på at mindske transporten så meget som muligt.

Når du vælger vores gardinløsning sørger vi desuden for at lave dem i de mål, der passer til dine vinduer. Det skal være gardiner, der passer til dit hjem, og som du kan have glæde af i mange år.

 Bestil besøg af gardinbussen

Når du bestiller besøg af vores gardinbus i Bryrup, har vi en samlet løsning til dig. Vi har et godt udvalg af vareprøver med, så du kan tage og føle på materialerne og få en god fornemmelse af farver og kvalitet. Vi sørger desuden for opmåling – og tager du imod vores tilbud, kommer vi selvfølgelig også og monterer gardinerne for dig – uden ekstra omkostninger.

Hvad siger kunderne?

Se flere anmeldelser her