Få besøg af vores gardinbus i Herning

Det er ikke altid det nemmeste, at finde de rigtige gardiner til dit hjem – og slet ikke i de rigtige mål. Lad os hjælpe dig med at finde den helt rette gardinløsning – og i de rigtige mål.

Hos Carlin Gardiner går vi op i god service og høj kvalitet. Derfor tilbyder vi et gratis besøg af vores gardinbus i Herning. Vi tilbyder rådgivning, gratis opmåling – og tager du imod vores tilbud, kommer vi selvfølgelig også og monterer gardinerne for dig.

Bestil et besøg af gardinbussen i Herning

Udfyld formularen her på siden – så kontakter vi dig og aftaler, hvornår vi skal komme forbi med vores gardinbus. Nemmere bliver det ikke Med os har vi et solidt udvalg af vareprøver, så du kan få et bedre indtryk af farver og kvaliteter. Og kvalitet er netop noget, vi kan stå inde for hos Carlin Gardiner.

Book et gratis besøg

Din tilfredshed er det vigtigste

Hos Carlin Gardiner strækker vi os langt for at yde den bedst mulige service overfor vores kunder.

Et bredt udvalg af gardiner

Måske går du og drømmer om en bestemt farve eller et bestemt design, der lige kan sætte prikken over i’et på indretningen? Eller også skal du have en nem og praktisk løsning, der kan skærme af for lys og udefrakommende blikke? Måske skal det være den perfekte kombination af æstetik og funktion?

Hos Carlin Gardiner er vi klar med løsningen. Vi har mange års erfaring inden for salg og montering af gardiner i specialmål, og vi er klar til at hjælpe dig. Hos os finder du et bredt udvalg af gardiner til enhver smag og ethvert behov.

Vi tilbyder bl.a. alt i:

Og uanset om du er til stofgardiner, plissegardiner eller noget helt tredje, kan du forvente høj kvalitet og dansk design.

Vores gardinudvalg – mere bæredygtighed

Hos Carlin Gardiner finder du gardiner med omtanke for miljøet. Vi går op i bæredygtighed, og vi tænker både over, hvor vores materialer er fra, samt hvor og hvordan de bliver lavet.

F.eks. er alle vores stofgardiner OEKO-tex certificereede, og så kommer gardinstofferne fra dygtige leverandører i Tyskland. Vi får leveret dem direkte til vores lager i Ry, hvor vi også har systue. Så vælger du vores stofgardiner, kan du forvente at de er lavet så lokalt som muligt. Når gardinerne skal syes i en bestemt størrelse, gør vi det nemlig lige her i Ry.

Bestil besøg af gardinbussen og se vores udvalg

Når du bestiller besøg af vores gardinbus i Herning, behøver du ikke være nervøs for, om du nu går glip af noget. Vores gardinekspert har nemlig et væld af vareprøver med i bussen, så du kan få et godt indtryk af kvalitet, farver og design. Dertil står vi klar til at rådgive dig om de rigtige løsninger til dit hjem eller din arbejdsplads.

Desuden sørger vi også for at måle op, så du kan sikre dig, at dine gardiner passer perfekt i størrelsen. Og vælger du at tage imod vores uforpligtende tilbud, kommer vi selvfølgelig også og monterer gardinerne for dig – kvit og frit.

Bestil gardinbussen – den nemme og smarte løsning til at få dine drømmegardiner.

 

Hvad siger kunderne?

Se flere anmeldelser her