Få besøg af vores gardinbus i Them

Har du brug for hjælp til nye gardiner, er Carlin Gardiner det helt rette valg. Vi kommer forbi dig med vores gardinbus og tilbyder rådgivning og vejledning, samt gratis opmåling til gardiner. Bor du i Them og omegn, kommer vi gerne forbi med vores gardinbus og hjælper dig.

Bestil et besøg af gardinbussen i Them

Du skal blot udfylde formularen her på siden. Så kontakter vi dig og aftaler, hvornår vi skal komme forbi med gardinbussen. Med os har vi et bredt udvalg af vareprøver, så du kan få et godt indblik i vores gardinudvalg og gode kvalitet – og kvaliteten er lige præcis noget, vi kan stå inde for hos Carling Gardiner.

Det er gratis at få besøg af vores gardinbus, og med i besøget får du gratis opmåling, og et uforpligtende tilbud.

 

Book et gratis besøg

Din tilfredshed er det vigtigste

Hos Carlin Gardiner strækker vi os langt for at yde den bedst mulige service overfor vores kunder.

Gardiner hos Carlin Gardiner

Hos Carlin Gardiner tilbyder vi gardiner på mål til private og erhverv. Vi har mange års erfaring inden for gardiner på specialmål, samt montering heraf. Du kan derfor vide dig sikker på, at tingene er i orden. Vi går op i høj kvalitet og god service – og det tager vi også med os, når vi kommer på besøg med vores gardinbus.

Vi tilbyder bl.a. stofgardiner, plissegardiner, lamelgardiner og meget mere, og sammen kan vi helt sikkert finde de helt rigtige gardiner til din virksomhed eller din bolig.

Et bredt udvalg af gardiner

Vi forhandler et solidt udvalg af gardiner, og vi har noget til enhver smag. Uanset om du er til klassiske stofgardiner eller mere moderne løsninger. I vores gardinudvalg finder du bl.a.:

Er du i tvivl om, hvilken type gardiner du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os – og når vi kommer forbi med gardinbussen, sørger vi for grundig rådgivning.

Få besøg af gardinbussen i Them

Du kan få besøg af vores gardinbus i Them ved at udfylde formularen her på siden. Så kontakter vi dig, så vi kan aftale et tidspunkt for besøget.

Når vi kommer, har vi selvfølgelig vores vareprøver med, så du kan få et godt indtryk af de forskellige gardiner, vi tilbyder. Dertil tilbyder vi også gratis opmåling ved besøget, og kommer derpå med et uforpligtende tilbud.

Tager du imod vores tilbud, kommer vi selvfølgelig også og monterer gardinerne for dig.

Hvad siger kunderne?

Se flere anmeldelser her