Gardinbus i Vejle

Få besøg af gardinbussen i Vejle! Carlin Gardiner kører rundt i vejle og omegn med vores gardinbus, så du kan få hjælp og vejledning til de helt rigtige gardinløsninger.

Vi tilbyder rådgivning, gratis opmåling og god service til vores kunder med gardinbussen. Det skal nemlig være nemt og trygt at vælge de rigtige gardiner til dit hjem eller din virksomhed.

Få gratis besøg af gardinbussen

Det er gratis at få besøg af gardinbussen. Alt du skal gøre er at udfylde formularen her på siden – så kontakter vi dig og aftaler, hvornår vi skal komme forbi med vores gardinbus. Du kan også ringe direkte til os og aftale et tidspunkt.

Med os har vi et godt udvalg af vareprøver, så du kan få et godt indtryk af farveudvalget og kvaliteten af vores produkter.  Vi byder ind med et uforpligtende tilbud og har selvfølgelig prisgaranti.

Book et gratis besøg

Din tilfredshed er det vigtigste

Hos Carlin Gardiner strækker vi os langt for at yde den bedst mulige service overfor vores kunder.

Udvalg af gardiner

Hos Carlin Gardiner har vi mange års erfaring med salg af gardiner til både private og virksomheder. Derfor ved vi også, at det er vigtigt med et bredt udvalg af gardiner – der skal nemlig være noget for enhver smag. Vi ved også, at det er vigtigt med høj kvalitet og god service, og det er lige netop, hvad du får hos os.

Bestil vores gardinbus og se vores fine udvalg af gardiner til enhver smag.

Med gardinbussen kommer vi forbi med masser af vareprøver, gode råd og vejledning – og et uforpligtende tilbud på gardiner, selvfølgelig med prisgaranti.

Gardiner til enhver smag

Vi forhandler et bredt udvalg af gardiner af forskellige typer – og i forskellige designs og farver. Nogle af de gardiner, vi tilbyder er bl.a.:

Find de rette gardiner med gardinbussen

At vælge de rigtige gardiner til dit hjem eller kontor, er ikke nogen nem opgave. Faktisk er der mange ting, der skal tages højde for. Lysindfald, afskærmning, mørklægning er bare nogle af de ting, der er værd at overveje. For ikke at tale om, hvilken type gardiner, du skal vælge, og hvad nu med materialer, farver og kvalitet?

Hos Carlin Gardiner går vi ikke på kompromis med kvaliteten – for den er der helt styr på. Og alle de andre beslutninger kan vi hjælpe med, når vi kommer på besøg. Så uanset om du er til klassisk boheme stemning med stofgardiner, eller et mere moderne look med plissegardiner eller persienner, er vi klar til at hjælpe.

Hvad siger kunderne?

Se flere anmeldelser her