Bestil besøg af vores gardinbus i Ikast

Bor du i Ikast og omegn, kan du få besøg af vores gardinbus. Vi kører ud og hjælper dig, når den store beslutning om gardiner skal tages. For hvilke gardiner passer bedst til dine vinduer? Og hvordan indretter du bedst dit hjem eller din arbejdsplads med gardiner?

Hos Carlin Gardiner har vi mange års erfaring med gardiner, og vi er altid klar til at rådgive om de bedste gardinløsninger.

Book besøg af gardinbussen

Det er nemt og hurtigt at bestille besøg af gardinbussen. Du skal blot udfylde formularen her på siden, og så kontakter vi dig og aftaler nærmere. Du er også velkommen til at kontakte os direkte. Når vi kommer på besøg med vores gardinbus, har vi et bredt udvalg af vareprøver med, så du kan få et godt indtryk af dine muligheder. Desuden tilbyder vi gratis opmåling – og montering, hvis du vælger at tage imod vores uforpligtende tilbud.

Book et gratis besøg

Din tilfredshed er det vigtigste

Hos Carlin Gardiner strækker vi os langt for at yde den bedst mulige service overfor vores kunder.

Vores gardinudvalg

Hos Carlin Gardiner tilbyder vi alt i gardiner. Vi forhandler gardiner til både private og virksomheder, og du kan finde et væld af produkter hos os. Vi har bla. stofgardiner, rullegardiner og plissegardiner, så du kan med garanti finde de rette gardiner til din bolig eller virksomhed.

Er du interesseret i at vide mere om vores gardiner, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også booke et besøg af vores gardinbus. Skal du have et lille smugkig, kan du læse mere om vores gardinudvalg her:

Og med alle vores gardiner kan du forvente høj kvalitet og dansk design.

Gardinudvalg – så dansk som muligt

Hos Carlin Gardiner går vi op i miljøet, og vi arbejder på at være så bæredygtige i vores produktion som muligt. Det betyder, at vi bl.a. syer vores stofgardiner her i Ry, hvor vi også har lager. Og vores stof kommer fra dygtige leverandører i Tyskland, for at skære ned på transporten i så høj grad som muligt.

Når du bestiller vores stofgardiner, skal de heller ikke lang for at blive syet – vi laver dem nemlig her i Ry, hvor de skræddersyes efter specialmål. Så kan du også sikre dig, at de passer perfekt til dine vinduer.

 Bestil besøg af gardinbussen

Som noget særligt har du mulighed for at bestille besøg af vores gardinbus. Vi kommer gerne og besøger dig i Ikast, så vi kan hjælpe og rådgive med at finde den helt rigtige løsning til gardiner i dit hjem eller din virksomhed. Uanset om det er stofgardiner, lamelgardiner eller noget tredje.

Det er nemt at bestille besøg af vores bus – du gør det blot ved at udfylde formularen her på siden, og så kontakter vi dig hurtigst muligt og aftaler en tid. Det er gratis og helt uforpligtende at få besøg af gardinbussen.

Hvad siger kunderne?

Se flere anmeldelser her