Gardinbus i Kolding – book besøg i dag

Det er aldrig nemt at finde nye gardiner, for hvad nu med størrelsen, farven og kvaliteten, for ikke at tale om prisen? Gør de svære beslutninger nemmere og book besøg af gardinbussen. Vi kommer på besøg med vores gardinbus i Kolding og omegn, og vi står klar til at rådgive dig og finde de rigtige gardiner til dit hjem.

Gardinbussen – gør det nemmere

Det er nemt at bestille tid hos Carlin Gardiners gardinbus. Du skal blot udfylde formularen her på siden, så kontakter vi dig og aftaler et besøg.

Med os har vi et bredt udvalg af gardinprøver – alt inden for stofgardiner, rullegardiner og meget mere, så du kan se og føle på de forskellige gardinstoffer, inden du beslutter dig. Vi sørger også for at måle dine vinduer, så vi kan sikre, at dine nye gardiner passer som de skal.

Book et gratis besøg

Din tilfredshed er det vigtigste

Hos Carlin Gardiner strækker vi os langt for at yde den bedst mulige service overfor vores kunder.

Udvalg af gardiner

Hos Carlin Gardiner har vi mange års erfaring med salg og montering af gardiner. Vi forhandler til både private og erhverv, og vi går op i god service og høj kvalitet. Og lige præcis kvaliteten er noget, der er gennemtrængende i vores produkter.

Vi tilbyder nemlig gardiner af høj kvalitet, og du finder her alt i stofgardiner, plissegardiner og meget mere. Mange af vores gardiner syes i Danmark af kvalitetsgardinstof fra Tyskland.

Et bredt gardinudvalg

For os hos Carlin Gardiner er det vigtigt at have noget for enhver smag. Vi fører derfor gardiner i alle størrelser og typer, såvel som farver og kvaliteter.

Når vi kommer forbi med vores gardinbus har vi selvfølgelig vareprøver med, og du kan bl.a. se vores udvalg af:

For os er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten – og miljøet. Vi arbejder derfor så bæredygtigt som muligt med vores produkter. Vores gardinstof får vi leveret fra Tyskland, og gardinerne bliver skræddersyet i Ry – så mere lokalt bliver det ikke.

Når vi syer vores gardiner selv, er du også sikret, at de er i den rigtige størrelse – og det er også din garanti for, at vores gardiner passer til alle vinduestyper.

Få besøg af gardinbussen i Kolding

For at sikre at gardinerne passer i størrelsen, sørger vi selvfølgelig for grundig opmåling. Så når vi kommer forbi med vores gardinbus hos dig, er gratis opmåling en del af tilbuddet.

For at få besøg af vores gardinbus skal du blot udfylde formularen her på siden, og så kontakter vi dig og aftaler et møde. Og så kan du bare glæde dig til vores flotte udvalg af gardiner. Og er det svært at vælge, kommer vi selvfølgelig med gode råd og forslag under vores besøg.

Vi tager altid højde for dine ønsker og behov – og sammen finder vi den helt rette løsning, selvfølgelig med prisgaranti.

Hvad siger kunderne?

Se flere anmeldelser her