Få besøg af vores gardinbus i Odense

Er du i tvivl om, hvilke gardiner du skal vælge til din bolig eller din virksomhed? Så er vi klar til at hjælpe dig. Vi kører ud med vores gardinbus i Odense og omegn og hjælper både private og virksomheder med at finde de rette gardinløsninger.

Det er altid gratis at bestille vores gardinbus, og med i tilbuddet får du rådgivning, gratis opmåling og selvfølgelig også gratis montering.

Book dit besøg af gardinbussen

For at få besøg af vores gardinbus, skal du blot udfylde formularen her på siden. Dernæst kontakter vi dig og aftaler, hvornår vi skal komme på besøg. Vi forhandler et bredt udvalg af gardiner, og vi har selvfølgelig vareprøver med, så vi kan vejlede dig, og du kan lade dig inspirere. Sammen finder vi den bedste gardinløsning til dit hjem eller din virksomhed.

Book et gratis besøg

Din tilfredshed er det vigtigste

Hos Carlin Gardiner strækker vi os langt for at yde den bedst mulige service overfor vores kunder.

Vores dvalg af gardiner

Hos Carlin Gardiner har vi mange års erfaring med salg og montering af gardiner, og vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning. Vi forhandler til både private og erhverv, og vi går op i god service og høj kvalitet.

Vi tilbyder alt i stofgardiner, plissegardiner og meget mere.

 

Et bredt gardinudvalg

Hos Carlin Gardiner fører vi gardiner i alle størrelser og typer, såvel som farver og kvaliteter. Derfor er vi også sikre på, at vi kan finde den rette gardinløsning til dig.

Vi fører et bredt udvalg af bl.a.:

 

Med mange forskellige gardiner er det også vigtigt at have bæredygtigheden med i tankerne. Vi arbejder derfor så bæredygtigt som muligt med vores produkter. Alle materialer er OEKO-TEX-certificerede, og vores gardinstof får vi leveret fra Tyskland, og gardinerne bliver skræddersyet i Ry.

Når vi syer vores gardiner selv, er du også sikret, at de er i den rigtige størrelse – og det er også din garanti for, at vores gardiner passer til alle vinduestyper.

Få besøg af gardinbussen i Odense

Bor du i Odense og omegn, kan du få besøg af vores gardinbus og se vores fine udvalg af gardiner. Så uanset om du er til stofgardiner, plisse eller lamelgardiner – eller noget helt andet, kan vi sammen finde de rigtige gardiner til dig.

For at få besøg af vores gardinbus skal du blot udfylde formularen her på siden, og så kontakter vi dig og aftaler et møde. Og så kan du bare glæde dig til vores flotte udvalg af gardiner. Og er det svært at vælge, kommer vi selvfølgelig med gode råd og forslag under vores besøg.

Hvad siger kunderne?

Se flere anmeldelser her