Persienner med prisgaranti

Persienner i modellen Lux er for dig, der kan lide god kvalitet til små penge. Gardinet er stabilt og kan holde til heftig brug. Der er mange farver at vælge i mellem i vores sortiment, så mon ikke du finder noget, der falder i din smag. Alt efter hvilket materiale du ender med at vælge, kan du skabe en hel unik og personlig stemning i rummet.

Persienner på mål

Selvom mange måske ikke tænker over det, så er gardiner en stor del af rummets indretning. Derfor bør alle, der leder efter nye gardiner, gøre sig flere overvejelser. Hvor meget lysindfald skal du bruge? Hvor stor er dine vinduer? Skal det være nemt at betjene? For at gøre processen lidt mere overskuelig, kan du få os med som din rådgiver. Vi kan hjælpe dig med at finde præcis de persienner, der passer ind i dit hjem og til dine behov.

Book et gratis besøg

Din tilfredshed er det vigtigste

Hos Carlin Gardiner strækker vi os langt for at yde den bedst mulige service overfor vores kunder.

Nye persienner til dit hjem

Vores gardinbus tilbyder også persienner, der er skræddersyet til lige netop dine vinduer. Vi tager mål af dine vinduer på stedet, så du kan være sikker på, at dine persienner passer perfekt. Derudover kan vi også hjælpe dig med at vælge den rette farve og model, så du får persienner, der passer til din indretning og dine ønsker.

Når du bestiller persienner fra os, sørger vi også for, at de bliver professionelt monteret. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at persiennerne sidder helt rigtigt. Du kan derfor trygt overlade monteringen til vores erfarne montører og glæde dig over dine nye persienner, der både er flotte og funktionelle.

Vi tilbyder markedets bedste priser på persienner, og vi giver dig også prisgaranti. Det betyder, at hvis du finder præcis de samme persienner billigere et andet sted, matcher vi prisen. Vi mener nemlig, at alle skal have mulighed for at få flotte og funktionelle persienner til en god pris.

Hvad siger kunderne?

Se flere anmeldelser her