Book vores gardinbus i Brædstrup

At vælge de rigtige gardiner kan være en svær opgave. Bor du i Brædstrup og omegn, har vi løsningen til dig. Du kan nemlig booke et besøg af Carlin Gardiners gardinbus i Brædstrup. Vi kommer og tager en god snak om dit behov; vi rådgiver om de forskellige løsninger og vores produkter – og selvfølgelig har vi vareprøver med.

Vi tilbyder gardiner i høj kvalitet – og i de rigtige mål. Som en del af besøget tilbyder vi gratis opmåling – og tager du imod vores uforpligtende tilbud, kommer vi også og monterer gardinerne for dig.

Gardinbussen i Brædstrup

For at bestille tid til et besøg af gardinbussen i Brædstrup, kan du udfylde formularen her på siden – så kontakter vi dig og aftaler nærmere. Du kan også ringe direkte til os og lave en aftale. Og så skal du bare glæde dig til, at vi kommer forbi med gardinerne.

Book et gratis besøg

Din tilfredshed er det vigtigste

Hos Carlin Gardiner strækker vi os langt for at yde den bedst mulige service overfor vores kunder.

Udvalg af gardiner

Hos Carlin Gardiner er du altid garanteret et bredt udvalg af gardiner. Vi har mange års erfaring med salg og montering af gardiner til både virksomheder og private, og vi går op i god kvalitet og god service. Vi tilbyder gardiner i specialmål, så du altid kan vide dig sikker på, at dine gardiner passer til dine vinduer.

Vi forhandler bl.a. stofgardiner, rullegardiner og plissegardiner i forskellige designs og farver, så du kan finde de gardiner, der passer til din bolig eller virksomhed.

Når du køber dine gardiner hos Carlin Gardiner, køber du direkte hos os – der er ingen mellemled. Flere af gardinerne fremstiller vi nemlig selv, og ellers har vi et godt og tæt samarbejde med vores leverandører.

 

Et bredt udvalg

Når vi kommer forbi med gardinbussen, kan du se vareprøver af vores produkter. Vi tilbyder et bredt udvalg af gardiner, herunder:

 

Stofgardiner

Plissegardiner

Lamelgardiner

Persienner

Rullegardiner

Duo rullegardiner

 

Find de rette gardiner

Når vi kommer på besøg med gardinbussen, tilbyder vi rådgivning til dig, der har behov for hjælp til at finde de rigtige gardiner til dit hjem eller din virksomhed. Måske har du brug for flotte stofgardiner til at skabe ekstra meget stemning og personlighed i hjemmet, eller måske har du behov for en mere praktisk afskærmningsløsning.

Uanset dit behov, står vi klar til at hjælpe dig, og med vores vareprøver kan du få et godt indtryk af vores gardiner.

Vælger du f.eks. vores stofgardiner, er du også med til at træffe et mere bæredygtigt valg. Vi får nemlig vores stof fra Tyskland, så der er kort transport, og så fremstiller vi alle vores gardiner i Ry, hvor vi har vores lager. Det sikrer færre mellemled, lavere pris og lavere miljøbelastning. Dermed et trygt og godt valg, både for din pengepung og for miljøet.

Hvad siger kunderne?

Se flere anmeldelser her